Wat zeggen anderen over mij

Heel vertrouwd.

Ik heb het intakegesprek en de behandeling middels Inke’s stoelen als zeer bijzonder ervaren.

Ik voelde me snel op mijn gemak in de warme en sfeervolle ruimte die Inke heeft gemaakt bij de Ondernemersfabriek in Schoonhoven.

Ook al had ik nog geen enkele ervaring hiermee, toch kon ik me eraan overgeven, het voelde gewoon heel vertrouwd.

Dankjewel, Inke! ūüß°

S

I had a intensive session at Sellavitae.

Inke is a very empathetic person with whom I was able to get involved in the session immediately. I tend to have problems with it because I’m immediately distracted.

I left her practice, which feels like a cosy living room, feeling positive and relieved. I’m already looking forward to my next session with Inke.

Thank you for the wonderful experience!
Vineeta

In de stoel bij Inke was een fantastische ervaring.

Het bracht me meer dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik was onder de indruk van mezelf, omdat het me bij Inke zo gemakkelijk afging om helemaal open te gaan. Maar meer was ik nog onder de indruk van Inke.

Met veel rust en aanwezigheid stelde ze precies de juiste vragen, die me steeds een beetje verder brachten naar antwoorden. Ik voelde me veilig en gehoord.

Dank je wel Inke voor de inzichten die ik bij je heb gekregen!
Kitty

Ik voel me begrepen.

Ik heb in haar praktijk kennis gemaakt met Inke en haar mooie stoelen. Ik heb Inke ervaren als een heel toegewijde therapeut met veel kennis, wijsheid en tools om mij te helpen loslaten van oud zeer, me laten ervaren van mijn kracht en me ok te voelen met wat is.

Ruim 2 jaar geleden ben ik onderuit gegaan met een heel heftige burnout en zit nu in de herstelfase. Ik voel me zo begrepen en gezien door haar, daar kan ik geen woorden voor vinden, echt ontroerend.

De sessie op de bijzondere stoelen in haar praktijk heb ik als diepe ontspanning ervaren en dat is best uniek voor mij, omdat ik moeite heb met ontspannen en ik nog veel spanning voel in mijn lijf sinds de burnout.

Lieve Inke, je bent een bijzonder mens en een zorgzame, wijze therapeut met hele fijne stoelen in je prachtige, veilige praktijkruimte.

Corina

Mooie dingen.

Voor mij een spannende dag want had nog nooit in de stoelen gezeten. Na een rustige en duidelijke uitleg helemaal op mijn gemak gesteld.

In een mooi gesprek het doel bepaald van mijn therapiesessie. De visualisatie was sterk en helder, omdat Inke een fijne rustige stem heeft en duidelijke opdrachten geeft en vragen stelt zodat je je volledig kunt overgeven.

Er zijn mooie dingen gebeurd. Kortom een goede en fijne sessie. Ik gun iedereen zo’n mooie ervaring. Voor mij was het de eerste keer en zeker niet de laatste.

Inke, dank je wel voor jou!

M

Sellavitae…

Bij binnenkomst word ik hartelijk ontvangen door Inke. Tijdens het drinken van een kop thee kan ik rustig wennen aan de fijne plek die zij als praktijk heeft ingericht. Er is alle tijd en ruimte voor een intake gesprek zodat zij straks een stoel voor mij persoonlijk gericht kan programmeren.

Eenmaal op de stoel begeleid Inke mij heel rustig door het programma, ze neemt de tijd en er is aandacht voor wat ik nodig heb op dat moment. Tijdens deze fijne begeleiding voel ik de stoel en stenen hun werk doen, er stroomt zoveel energie door mijn lijf en daardoor lukt het om steeds een stukje blokkade weg te nemen zonder dat ik daar heel hard voor moet strijden.

Wanneer ik er aan toe ben neem ik afscheid van de stoel en bespreek dit rustig na met Inke. Vol goede energie en vertrouwen verlaat ik haar praktijk, het geeft mij ruimte om te genieten van de dagen die daar op volgen want het werkt nog fijn even door.

Dankbaar dat Sellavitae/Inke op mijn pad is gekomen. Maakt mijn dagen weer lichter en overzichtelijk. Meer vertrouwen in mijzelf en toekomst.

Bedankt voor de liefdevolle begeleiding Inke!
Ilona